Tips

Een budgetproof interieur met deze 3 tips

Een-budgetproof-interieur-

Is de bodem van jouw spaarpot in zicht? Geen zorgen. Een mooi interieur hoeft niet altijd duur te zijn. Met deze 3 tips heb jij een budgetproof, maar jaloersmakend interieur binnen no time

Ga naar de kringloopwinkel

Misschien kom je er wekelijks, misschien verafschuw je het. De kringloopwinkel is in ieder geval dé manier om een fantastisch interieur voor een prikkie te krijgen. Als je goed kijkt, kun je in heel veel kringloopwinkels of vintage winkels echte pareltjes vinden. Een hele toffe fauteuil die nog bijna ongebruikt lijkt, een robuuste houten tafel of een prachtig servies. Je kunt het zo gek nog niet bedenken. Een servies is ook de uitgelezen kans om budgetproof te werk te gaan. Je kunt natuurlijk een compleet servies kopen, maar je kunt ook combineren. Goedkoop én helemaal hip. Struin rommelmarkten en kringloopwinkels af naar bijzondere borden, leuke glaasjes of mooie mokken. Combineer die met de spullen die je al hebt of die je misschien van anderen kunt krijgen. 

Ga zelf schilderen

Ben je gek op mooie kunst, maar heb je er geen geld voor? Maak zelf een kunstwerk! Bij de Action kun je voor een klein prijsje verf en schilderdoeken halen. En tegenwoordig hoef je heus geen Bob Ross te zijn om te kunnen schilderen. Abstracte of minimalistische kunst is tegenwoordig namelijk helemaal hip. Je zou een one-line-tekening zelfs kunnen overtrekken van een uitgeprint voorbeeld. Niemand die het ziet! 

 Less is more

Je hoeft heus niet veel spullen te hebben om een mooi interieur te krijgen. De trend is tegenwoordig juist om minimalistisch en rustig te decoreren. Kies liever grotere meubels in plaats van allemaal kleine spulletjes. Wellicht moet je dan in een keer wel een iets groter bedrag uitgeven, maar dan heb je wel al veel ruimte opgevuld. Zet ook geen kastjes vol met prullaria, maar kies voor een paar eyecatchers.