Tips

Kies in je nieuwe woning voor stijlvolle en innovatieve lichtschakelaars

schakelmateriaal

Met de koop van een nieuwe woning gaat een droom voor jou en je gezin in vervulling. Na lang zoeken hebben jullie een huis gevonden wat wel iets verder van het centrum vandaan is, maar daar krijg je zoveel meer voor terug. Met een grote tuin en flink wat extra woonoppervlak zien jullie halsreikend uit naar het moment waarop de sleutels worden overgedragen. Jullie kunnen niet  wachten om aan de slag te gaan om de nieuwe woning helemaal een eigen draai te geven. 

Er zal nog wel het nodige werk verricht moeten worden alvorens jullie je intrede kunnen doen. De verwachting is dat het maximaal een week of zes zal duren voordat alle vernieuwingen en aanpassingen zijn afgerond. Zo willen jullie natuurlijk iedere slaapkamer van een nieuwe look voorzien, die aansluit bij de persoon die er straks gaat slapen. Maar er staan ook een aantal ingrijpende veranderingen op het programma. Zo wordt er zo snel mogelijk een nieuwe badkamer geïnstalleerd, krijgt de keuken compleet nieuw meubilair en wordt de woonkamer van een nieuwe vloer voorzien. 

Naast het verven van muren of het leggen van een vloer kijk je ook naar kleine details. 

Voor iedere ruimte hebben jullie de nodige aanpassingen voorzien. Naast het voorzien van een nieuwe lik verf of een verse rol behang op de muur, wordt ook op kleinere details gelet. Zo komen overal moderne stopcontacten en worden alle lichtschakelaars door modernere uitvoeringen vervangen. Je hebt ervoor gekozen om straks gebruik te maken van schakelmateriaal busch jaeger

Met meer dan 130 jaar ervaring in de wereld van installatietechniek en schakelmateriaal, is Bush Jaeger de onbetwiste marktleider. Kwaliteit, stijl, innovatie en veelzijdigheid zijn de sleutelwoorden waarmee het bedrijf zich identificeert. Het enorme aanbod van verschillende schakelsystemen in allerlei uitvoeringen en designs, maken dat je voor verschillende ruimtes met diverse interieurs probleemloos de juiste schakelsystemen kunt vinden.

Het gebruik van felle kleuren van een lichtschakelaar past in de kinderkamer

Zo zijn er moderne lichtschakelaars in felle kleuren, die perfect passen in de kamers van de kinderen. Voor de moderne en futuristische inrichting van de woonkamer heb je speciale lineaire antraciet schakelaars uitgekozen en bovendien zijn deze door een speciaal ingebouwde dimmer perfect om voor ieder moment de juiste sfeer in huis te creëren. 

De schakel producten van Busch Jaeger zijn bovendien heel makkelijk online te bestellen. Bij elektrobode kun je een uitgebreide selectie vinden van verschillende modellen schakelaars van dit kwaliteitsmerk. Je kunt kiezen voor de basiselementen van Busch Jaeger of gelijk gaan voor een complete set. Deze bestaat uit een bedieningselement, een afdekraam en een basiselement, zoals een dimmer of een schakelaar. 

Heb oog voor zowel grote als kleine details bij het inrichten van een woning

Door het letten van zowel op grote details zoals bijvoorbeeld het kiezen van gordijnen, als op de wat kleinere details zoals het aanschaffen van aparte schakelaars voor iedere ruimte, hoop je gedurende de komende weken er zeker van te zijn dat iedere ruimte in jullie nieuwe woning voorzien wordt van een eigen karakter, waar iedereen zich straks helemaal thuis gaat voelen!