Interieurtrends Tips

Voorzie je huis van een make over door middel van trendy verlichting

hanglamp

Een van de makkelijkste manieren om je huis van een make over te voorzien is door een trendy verlichting in je huis te installeren. Er zijn weinig aspecten van het interieur die aan zoveel trends onderhevig zijn als het licht.  Ieder jaar worden nieuwe concepten en methodes geïntroduceerd die het aanbod aanzienlijk uitbreiden. En met een paar kleine, doch verfijnde aanpassingen aan je belichting, geef ook jij je huis in no time een compleet nieuwe look. 

Je kunt alle kanten op en niet eerder ontdekte aspecten thuis kun je accentueren met een subtiele manier van verlichting. Hanglampen met led verlichting zijn een veel toegepaste en makkelijke manier om de hoeveelheid licht in huis te regelen. Vrijwel alle lampen zijn uit te rusten met een dimmer, waardoor je overal de juiste toon kunt zetten, afhankelijk van je mood.

Wil je aan de slag met de lamp boven de eettafel en deze vervangen door een hoeveelheid glazen bollen met spots er in of ga je specifiek in de slaapkamer bekijken hoe je daar een zwoelere sfeer creëert? Goossens heeft een uitgebreid assortiment aan hanglampen voor iedere ruimte. Ga je voor iets moderns en industrieels in de woonkamer of  past een klassieke lamp beter bij je interieur? Wil je een enkelvoudige lichtbron de hal laten verlichten of ben je meer op zoek naar een model dat meer dan 15 lichtpunten heeft?

Gloeilamp, led of halogeen

Hanglampen kunnen verschillende soorten lichtbronnen hebben. De vanouds bekende gloeilamp, tegenwoordig leverbaar in steeds meer vormen en maten, de energiezuinige led verlichting of het witte halogeen licht. Afhankelijk van wat voor sfeer je wilt creeren, zul je uit een van die opties een keuze moeten maken. 

Met een uitgebreide catalogus van meer dan 200 soorten hanglampen zal het niet moeilijk zijn om bij Goossens een passende nieuwe lamp te vinden die jouw woning net dat extra geeft. Via de website zijn alle modellen gemakkelijk thuis te bestellen en met een levertijd van 1-3 dagen duurt het niet lang voordat jij jouw nieuwe lamp in huis hebt.