Tips

Verrijk je interieur met een tv vloerstandaard

tv vloer standaard

Ben je op zoek naar een mooi tv meubel die de blikvanger in je interieur is? Kijk dan eens naar een tv vloerstandaard. Behalve een mooi design heeft een tv vloerstandaard nog een aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld een tv meubel. Ontdek hier de verschillende mogelijkheden die je hebt met een tv vloerstandaard en geef hiermee je inrichting een opvallend accent.

Ruimtelijk en modern

Heb je een groot tv scherm dan wil je natuurlijk een tv meubel hebben dat past bij de maat van je tv. Hierdoor is het mogelijk dat de muur van je woonkamer volledig gevuld wordt met een kast terwijl je deze ruimte liever vrij had gelaten. Met een tv vloerstandaard los je dat eenvoudig op. Je plaatst de tv op de tv vloerstandaard en kunt deze daardoor op iedere plek in je woonkamer zetten die je mooi vindt. Dat hoeft dus niet strak tegen de muur te zijn. Het kan ook een stukje van de muur af, voor een ruimtelijk effect. Of je plaatst de tv standaard zo in de ruimte dat de tv helemaal vrij staat. Desgewenst draai je het beeldscherm in de juiste richting, wat ook nog een speels effect geeft aan je inrichting.

Waar let je op bij de aankoop van een tv vloerstandaard?

Een aantal zaken zijn van belang als je een tv vloerstandaard aanschaft. Ten eerste moet de maat van tv passen in de tv vloerstandaard. Een andere belangrijk onderdeel is dat de tv vloerstandaard het gewicht van je tv kan dragen. Als je deze technische aspecten hebt gecontroleerd, ga je natuurlijk kijken naar het ontwerp. Wil je een modern design of kies je voor een landelijke stijl? De verschillende soorten tv vloerstandaard zijn verkrijgbaar als driepoot of met een enkele kolom als onderstel. Deze zijn bijvoorbeeld gemaakt van zwart metaal of van licht hout. Hierdoor is er altijd een tv standaard die in jouw interieur past. De draden worden mooi weggewerkt in de kabelgoten en je kunt ook kiezen voor een model met een extra plateau, bijvoorbeeld om de afstandsbediening op te leggen of om de randapparatuur neer te zetten.

Een flexibel meubel in je huiskamer

De reden dat veel mensen voor een tv vloerstandaard kiezen, is dat ze hierdoor de tv een flexibele plaats in huis kunnen geven. Dat is natuurlijk al doordat je de tv vloerstandaard eenvoudig op iedere plek in de kamer kunt zetten, zonder dat je bijvoorbeeld een muur als achtergrond nodig hebt. Maar kies je voor een tv vloerstandaard op wielen dan kun je de tv ook nog eens gemakkelijk verplaatsen. Zeker als je met de hele familie of met een groep vrienden tv wilt kijken, is dat een uitkomst. Draai het scherm in de juiste richting zodat iedereen goed zicht heeft. Of verplaats de tv moeiteloos van de zitkamer naar de eetkamer als je na een gezellig etentje nog even natafelt en toch je favoriete programma wilt kijken. Kies tenslotte voor een tv vloerstandaard die in hoogte verstelbaar is of waarbij je het beeldscherm kunt draaien. Zo heb je altijd optimaal kijkcomfort vanuit alle hoeken van de kamer.