Interieurtrends

Stoer & natuurlijk, eiken boomstam tafelbladen!

Een eiken boomstam tafelblad is ideaal geschikt als sfeervol interieurobject. De rustieke waankant in combinatie met rustiek eikenhout combineert een natuurlijke & levendige uitstraling met stoer accent. Het is dan ook niet voor niets het geval dat deze tafelbladen steeds populairder worden!

Even voorstellen.

Wij zijn EIKEnvakman.nl, gespecialiseerd in eiken tafelbladen (op maat) voor een scherpe prijs. Bij ons vind je een gerichte collectie boomstam tafelbladen van eikenhout, maar dat is niet het enige natuurlijk. Je vindt een uitgebreide collectie eiken tafelbladen bij EIKENvakman.nl, met naast boomstambladen ook rechte, ronde en ovale tafelbladen. Deze bestel je bij ons eenvoudig en voordelig online, evenals diverse tafelpoten van eikenhout en staal en een mooie collectie olie en lak natuurlijk!

Boomstam tafelbladen. 

Een eikenhouten boomstam tafelblad wordt gekenmerkt door de bijzondere waankant. Maar hoe werkt dit nu precies? In principe worden onze boomstam tafelbladen van eikenhout op dezelfde wijze vervaardigd dan alle andere tafelbladen. Mooie eikenhout planken worden – op ambachtelijke wijze – verlijmd en geschaafd. Het grote verschil betreft de twee planken / lamellen die gebruikt worden voor de buitenste kant van de ‘lange zijden’ van het tafelblad. Hierbij wordt een plank gebruikt met een waankant / schorsrand. En het is juist deze rand die voor die bijzondere en natuurlijke uitstraling zorgt! Wil je de tafel aan 1 lange zijde tegen een muur plaatsen, dan kunnen wij natuurlijk ook 1 zijde van de tafel voorzien van een waankant, zodat deze mooi strak tegen de muur geplaatst kan worden. 

Ga je voor tafelpoten of een (centraal) onderstel?

Bij ovale tafelbladen wordt vaak gekozen voor een centraal tafelonderstel, net zoals bij ronde bladen, en bij een rechthoekige tafel vaak voor twee ‘tafelpoten’. Bij een boomstam tafelblad is het beide mogelijk en wordt het ook beide vaak toegepast. Waar je ook voor kiest, binnen de collectie tafelpoten staal van EIKENvakman vind je altijd een passende optie. Onze stalen poten zijn afgewerkt met hoogwaardige poedercoating in fijnstructuur; Mooi & sterk!