Tips

Eindelijk samenwonen! Maar gaan jullie smaken matchen?

samenwonen-smaken-matchen

Hebben jij en je geliefde plannen om eindelijk samen te gaan wonen? Dan is er een hoop dat geregeld moet worden. Met name de inrichting van jullie appartement of woning is iets wat veel aandacht vereist. Het lastige is dat jullie je eigen smaak qua woningstijl en interieurinrichting op elkaar moeten zien af te stemmen. Waar twee mensen samenkomen, komen er ook twee stijlen en smaken samen. Naast de smaak, is het natuurlijk ook belangrijk om samen te kiezen voor een budgetproof interieur. Het leven is namelijk al duur genoeg, zeker als je gaat samenwonen. En naast een betaalbaar interieur wil je amen natuurlijk ook een huis met een relaxed en een rustgevend interieur, waar jullie je allebei op je gemak voelen. Hoe krijg je dit voor elkaar? In dit artikel geven we je handige tips en adviezen om jullie interieur bij het samenwonen op een dusdanige manier in te richten, dat jullie allebei volledig tevreden zijn! Hoe je een rustgevend én een budgetproof interieur creëert, die zowel aan de smaak van jou als je partner tegemoet komt, lees je in dit blog!

Rust in jullie interieur: zo doen jullie dat slim!

Een van de belangrijkste aspecten om op te letten als je samen een woning gaat inrichten omdat jullie gaan samenwonen, is dat het interieur voor jullie beiden rustgevend en relaxed is. Maar hoe richt je een rustgevend interieur slim in? Een van de slimste manieren om rust in je interieur te creëren, is door gebruik te maken van een aantal mooie groene planten. Een Vrouwentong, een Paradijsvogelplant of een fraaie Goudpalm doen wonderen als je een relaxte sfeer in de huiskamer wilt scheppen voor jou en je partner. Een bijkomend voordeel van een rustgevend interieur met enkele mooie planten, is dat de planten in je huis ervoor zorgen dat de lucht in je woning wordt gezuiverd. Planten geven niet alleen een lekker gevoel, maar zogen ook voor extra zuurstof en halen vuil uit de lucht. En dat kun je wel gebruiken als je net samenwoont.

Op de centen letten is ook belangrijk

Een eigentijds interieur dat zowel jou als je partner bevalt is erg belangrijk als je gaat samenwonen. Maar een budgetproof interieur is minstens zo belangrijk. Als pas samenwonend stel heb je vaak niet veel geld tot je beschikking. Dus moet je op de kleintjes letten. Door tweedehands meubels te kopen en via kringloopwinkels op zoek te gaan naar retro meubels en woonaccessoires, kun je flink besparen en toch je woonkamer leuk inrichten. Oriënteer je nu op alle mogelijkheden die er zijn en maak een perfecte en relaxte start met je partner!