Badkamer

Hoe je een moderne badkamer creëert

vrijstaand bad

Badkamer trends veranderen elk jaar, waardoor je na verloop van tijd het gevoel krijgt dat je badkamer is verouderd. Gelukkig hoef je echter niet de hele badkamer te gaan verbouwen, maar kun je door kleine aanpassingen te maken aansluiting vinden bij die trends. Door enkele slimme aanpassingen te maken kun je de badkamer weer een frisse look geven en een vernieuwde uitstraling. Kijk maar eens bij een expert als badkamerdepot.be en je ziet dat je door te schuiven in kleuren en materialen het gevoel van een totaal nieuwe badkamer kunt krijgen.

Aanpassingen van het toilet

Een grote aanpassing in de uitstraling van je badkamer is het moderniseren van de wc. Tegenwoordig zijn hypermoderne, zwevende toiletten een goed alternatief voor de oude wc pot, ook in financieel opzicht. Kies je voor dit type toilet, dan krijgt jouw badkamer meteen een frisse, moderne uitstraling! Wil je een nieuw toilet kopen, laat je dan goed informeren, want daarin zijn grote verschillen, vooral qua kleur en uitstraling. Kies er een die past bij je badkamer.

Behoud de douche maar kies een nieuwe douchekop

Een modernere douchekop, doet wonderen voor de uitstraling van je badkamer. Met name een regendouche is vandaag de dag een goede optie om de badruimte te moderniseren. Dit type douchekop zorgt voor een brede waterstraal en optimaal douchecomfort. Wil je dus luxueuzer en comfortabeler douchen, schaf dan een regendouche aan. De eerste weken zal het voelen alsof je in een hotel logeert!

Veel opties om de verlichting in de badkamer aan te pakken

Tegenwoordig kun je met waterdichte led-verlichting een enorme invloed hebben op de sfeer in je badkamer. Led-strips langs het badkamermeubilair, rond de douchecabine of waterdichte led-spotjes in bad monteren heeft een enorm effect op de sfeerbeleving. Houd je van een moderne en eigentijdse look, kies dan voor kleuren als lichtgeel, blauw of wit. Met rood en roze creëer je eenvoudig een warme en romantische ruimte. Aan te raden is om inspiratie op te doen op internet en voorbeelden van stijlvol verlichte badkamers te zoeken, omdat het vaak moeilijk is een duidelijk beeld van LED kleurgebruik in je hoofd te krijgen. Op youtube kun je hier ook enorm veel instructie- en sfeer video’s over vinden. Ook over het verbouwen zelf trouwens, zeker omdat bovenstaande aanpassingen zo groot gemaakt kunnen worden als je zelf will. Succes en geniet van je nieuwe badkamer!