Badkamer

Hoe kun je het best een droombadkamer verwezenlijken?

droom badkamer

Na jaren uitstellen is er nu geen ontkomen meer aan. Je vrouw heeft je voor het blok gezet. Of er komt een nieuwe badkamer, of ze pakt haar koffers en vertrekt. Je wilde er jarenlang niet aan beginnen. Sloopwerk in huis, het uitzoeken van nieuwe spullen, dat is allemaal niet jouw ding. Maar er zit nu schimmel op het dak, je badkamer kraan is vastgeplakt met duct tape en je douchegordijn komt net niet naar beneden omdat je er dubbele nietjes in hebt gespijkerd. 

Bij je vrouw is nu echt de maat vol. En als je zelf goed bij de huidige situatie stilstaat, moet je ook wel eerlijk bekennen dat je geen visite meer laat overnachten, simpelweg omdat je het bezoek zich ’s ochtends niet kan douchen zonder gevaar voor eigen leven. Zelf ben je er in de loop der jaren aan gewend geraakt om over kabels en leidingen heen te stappen en weet je inmiddels dat het warme water na drie minuten en 12 seconden toch echt op is vanwege die gebrekkige geiser die nog voor de Duitse bezetting werd geïnstalleerd. 

Een adres voor alles wat je nodig hebt

Een goede vriend heeft je attent gemaakt op de winkel van Megadump. Dat is de badkamer- en tegel vloeren specialist. Bij deze sanitairspecialist kun je terecht voor alles wat je zoekt. Comfortabele ligbaden in allerlei maten, een grote hoeveelheid verschillende toiletten waar je ongetwijfeld je draai op kunt vinden en daarnaast natuurlijk het bijbehorende meubilair. Ook regel je probleemloos tegels, kranen, afvoer, douches en andere accessoires bij Megadump. Alles wat je nodig hebt is een goed geplande inventaris van wat je nodig hebt en je kunt samen met je vrouw aan de slag om een droombadkamer te realiseren. Op deze manier bewaar je thuis ook de vrede. 

Je kunt een bezoek brengen aan de uitgebreide showroom in Tiel als je meer zekerheid wilt en mogelijk een expert wilt spreken voor verder advies omtrent specifieke zaken. Met duizend vierkante meter showroom kunnen alle details bekeken worden. Maar online bestellen is ook zeker een goede optie als je via de website een keuze weet te maken. Je bestelling wordt vanaf 150 euro gratis thuis bezorgd en je krijgt bovendien ook nog eens 14 dagen bedenktijd.