Tips

Zo kun je met een paar kleine aanpassingen je woonkamer een herfstsfeer geven

met een paar kleine aanpassingen je woonkamer een herfstsfeer geven

Het is normaal dat je je leefruimte gezellig wilt maken als je de herfst in gaat. De meesten van ons hebben echter beperkte tijd, beperkte middelen en beperkte ruimte. Dit maakt eenvoudige ideeën voor het decoreren van de woonkamer een must. Een herfstdecor is een combinatie van gezelligheid en warmte. Diepe, warme kleuren en textuur creëren een chique herfst woonkamer. Eenvoudige manieren om je huis van zomer naar herfst over te zetten, zijn door een paar slimme, maar eenvoudige aanpassingen te doen.

Kussens, kussens en kussens

Sierkussenhoezen zijn gemakkelijk op te bergen, nemen weinig ruimte in beslag en zijn betaalbaar. Bij het zoeken naar ideeën voor het decoreren van de woonkamer, zijn sierkussens een geweldig iets om te beginnen. Je hoeft niet eens elk kussen te vervangen. Breng een solide kleur binnen die opvalt. Voeg een organische print toe met warme kleuren. De beste ideeën voor het decoreren van de woonkamer komen van het mixen van kussen patronen die kleur en een nieuw gevoel aan de ruimte geven. Dit zijn het soort kussen patronen die je in je ruimte wilt brengen:

  • Biologische prints
  • Geometrische prints
  • Textuur

Dekens en textuur

Gooi een flanellen deken over een stoel en je gaat meteen over in de herfst. Dit is zo’n eenvoudig idee voor het inrichten van een woonkamer in de herfst. Breng warmte binnen met knusse plaids, voeg een poef toe en breng hierdoor wat textuur aan. Zet een plant in een geweven mand… misschien zelfs een gevlochten mand op een stapel boeken op de salontafel of op een bijzettafeltje. Als je op zoek gaat naar dergelijke items, vergeet de snuffel verkoop en kringloopwinkels niet wanneer je op zoek bent naar ideeën voor het decoreren van de woonkamer in de herfst.

Zo kun je met een paar kleine aanpassingen je woonkamer een herfstsfeer geven

Warme houttonen

Warme houttinten zorgen ervoor dat een ruimte gezellig en knus aanvoelt. Voorbeelden van eenvoudige en betaalbare manieren om warme houttinten toe te voegen, zijn een houten schaal, houten kralen, houten dienblad of kist of houten beeldje.

Pompoenen in huis maken de herfst

Het is geweldig om een ​​woonkamer te hebben die warm, gezellig en uitnodigend aanvoelt als de temperaturen dalen. Het gevoel dat je een ambachts- en hobbywinkel in je woonkamer hebt, niet zozeer. Plaats daarom in je woonkamer chique keramische pompoenen. Een geheel witte pompoen is een perfecte toevoeging voor het decoreren van de herfst zonder veel kleur toe te voegen.