Tuin

Bij de uitbreiding van het terras hoort een nieuwe tuinset!

tuin set

Toen je afgelopen jaar onverhoopt de vakantie moest annuleren, was het al snel duidelijk dat je behoorlijk wat meer tijd in en om het huis zou gaan doorbrengen in vergelijk met andere zomers. Zodoende dat je er geen gras over liet groeien en nog in het voorjaar reeds was begonnen met het renoveren van je tuin om deze een stuk mooier en comfortabeler te maken. 

De schop ging er in, nieuwe planten werden aangekocht om in de grond te plaatsen en achter in de tuin ben je aan de slag gegaan met een project dat je stiekem al jaren wilde realiseren. Al sinds lange tijd had je bedacht dat je graag een comfortabele zithoek wilde hebben, waar je gedurende die lange zomermaanden prettig zou kunnen genieten. Het uitzicht over de velden was tot dan toe onbenut gebleven, dus een goed ontworpen zithoek die enigszins was verhoogd, was geen verkeerde keuze als project om mee aan de slag te gaan. 

Vorig jaar heb je een comfortabele zithoek achter in de tuin aangelegd

Gedurende meerdere weken ben je vervolgens aan de slag gegaan om je plannen ten uitvoer te brengen. Je  hebt een nieuw tuin pad aangelegd dat tot achter in de tuin loopt. Met het installeren van degelijke verlichting verzekerde je jezelf ervan dat je ook wanneer de zon eindelijk onder was, je probleemloos de weg kon vinden van en naar de keuken. Om de wind van de velden enigszins te blokkeren heb je een gedeeltelijk schutting gebouwd en de daaraan gebouwde overkapping dient als pergola die je overdag ook van de nodige schaduw voorziet. 

Omdat je nog niet weet wat de vooruitzichten voor komende zomer zijn, wil je er zeker van zijn dat je wederom goed voorbereid bent. Daarom dat je nu je zinnen hebt gezet in het uitbreiden van het terras naast je huis. Mocht het dit jaar onverhoopt weer zo zijn dat op vakantie gaan zoveel mogelijk wordt afgeraden, dan wil je er toch zeker van zijn dat je zo af en toe vrienden en bekenden kunt uitnodigen voor een gezellige barbecue. 

Je wilt je terras uitbreiden en straks met meerdere mensen aan tafel gaan

Om dat te kunnen bewerkstelligen is een update van je terras wel op zijn plaats. Door deze enigszins uit  te breiden maak je meer ruimte beschikbaar. Door het plaatsen van nieuwe tuintegels op een groter oppervlak wil je een nieuwe look geven aan je terras. Je wilt daarnaast ook een nieuwe tuin set kopen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je met een flinke groep mensen om tafel kunt. Een nieuwe barbecue staat namelijk ook op de planning. Als je immers niet uit eten kunt, kun je er beter voor zorgen dat je thuis goed voorbereid bent en het nodige klaar maken kunt. 

Na het bouwen van de zithoek achter in de tuin afgelopen voorjaar en het renoveren en uitbreiden van je huidige terras, ga je ervan uit dat je komende zomer van alle gemak in de tuin voorzien zult zijn. Misschien komt er volgend jaar nog wel een klein zwembad bij, maar dat zie je tegen die dan wel weer!