Tips

Zwarte trapleuningen horen bij het nieuwe wonen!

Altijd een perfect passende trapleuning zwart bij LEUNINGvakman.be die precies bij uw wensen & situatie past! Wij hebben een prachtige collectie trapleuningen samengesteld met voor iedereen een passende optie; Topkwaliteit metaal voorzien van een hoogwaardige poedercoating (RAL 9005 zwart), ideaal voor een trendy interieur! Alle trapleuningen van LEUNINGvakman worden op maat vervaardigd, alvast voorgeboord, zorgvuldig verpakt en geleverd inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen. 

Glad of fijnstructuur?

Onze zwarte trapleuningen betreffen de zwarte kleurtint RAL-9005, oftewel gitzwart. Gitzwart is de meest donkere “diepzwarte” RAL kleur en tevens ook de populairste zwarttint voor interieur-objecten. Onze stalen leuningen worden voorzien van een hoogwaardige poedercoating, waarbij u kunt kiezen voor een gladde of een fijnstructuur coating. De gladde coating betreft een (mat)glans & de fijnstructuur coating zorgt voor een lichte structuur in het oppervlakte en een mattere kleurtint. Daarnaast is de fijnstructuur coating wat minder krasgevoelig, minder vatbaar voor beschadigingen en kleine oneffenheden vallen minder snel op. 

Stevig staal.

Onze trapleuningen zijn vervaardigd uit staal en de trapleuning houders zijn vervaardigd uit inox: Een stevige metalen leuning dus! Onze leuningen kunnen wel tegen een stootje. Zeker indien u kiest voor de fijnstructuur poedercoating. Bent u daarnaast op zoek naar een “extra stevige” trapleuning, dan kunt u bij ons eenvoudig online een extra leuninghouder bestellen, wel zo handig!

Wat extra karakter?

Op zoek naar een trapleuning met (nog) meer karakter? Wij bieden ook prachtige smeedwerk leuningen met zwarte coating, ideaal voor een bijzonder stijlvolle trapleuning bomvol karakter! Gaat u voor een ‘echte’ smeedijzeren leuning, met authentiek smeedwerk, dan is een ambachtelijke afwerking met eindstuik of eindkrul (naar onder) zeker het overwegen waard!