Interieurtrends

Geef je slaapkamer een nieuwe look!

slaapkamer interieur

De slaapkamer is de plek waar je heerlijk tot rust wilt komen. Natuurlijk wordt het nog een stuk leuker als je een hele nieuwe draai aan het uiterlijk geeft. Zorg voor een nieuwe uitstraling met behulp van enkele leuke tips; zo wil je je slaapkamer straks niet meer uitkomen!

Leuke meubels

Natuurlijk begin je met het aanpakken van je meubels in de slaapkamers. Gooi de oude kasten weg en plaats iets nieuws, wellicht stoer of vintage? En je bed laat je natuurlijk ook in dezelfde stijl als de kasten doorlopen om een mooi geheel te maken. Kijk naar de laatste trends en kies wat leuks uit om toe te passen in jouw slaapkamer!

Bijpassende verlichting

Net als het aanpakken van de meubels is het ook een goed idee om nieuwe verlichting te plaatsen. Want wat is er nou leuker dan een stoere grote industriële lamp? Of wat dacht je van ingebouwde led spots die je via je smartphone kunt aansturen? Er zijn diverse soorten LED-verlichting om jouw kamer een extra stijlvolle sfeer te geven. Daarbij bespaar je ook flink op stroomkosten met LED lampen, zorg dus dat je deze zeker in huis hebt.

Sfeervolle decoraties

Een slaapkamer is niet compleet zonder het toevoegen van decoraties. Je kunt een leuk opvallend kleed neerleggen en hierop enkele spullen zetten zoals een tafeltje of een stoel met daarop een plant of iets anders wat jij mooi vindt staan. Hang ook leuke moderne planken op waar je weer leuke dingen op kunt zetten. Je kunt ook grote, opvallende decoraties ophangen zoals een grote klok, een vintage kaart en zo zijn er nog veel meer opties te vinden. Ga naar een woonwinkel of een online woonmagazine om leuke ideeën op te doen.

Stoere raambekleding

Tijd om die oude gordijnen uit je slaapkamer te gooien. Kies voor stoere shutters met prachtige patronen. Een van de laatste trends is ook het duurzame materiaal bamboe, wat een extra landelijke uitstraling zal geven. Of wat dacht je van een strakke moderne look? Er zijn veel opties te vinden voor jouw interieurstijl en smaak.