Tuin

Een tuin mannelijker maken? Dat doe je zo!

mannelijke tuin

Wanneer jij als man één keer in de zoveel tijd je tuin moet onderhouden, is de kans groot dat je je wel eens mannelijker hebt gevoeld. Het is namelijk niet enorm stoer om blij te worden van jouw nieuwe viooltjes of om met een klein, gekleurd gietertje rond te lopen. Gelukkig bestaan er mogelijkheden om het tuinieren net iets stoerder te maken. Hoe dan? Door je tuin hierop af te stemmen! Wij vertellen je in deze blog graag hoe jij jouw tuin een stuk mannelijker maakt en je straks met trots jouw mooie gieter kunt dragen. Lees daarom vooral gauw verder!

Plek voor een drankje?

Het is natuurlijk hartstikke leuk om tussen de prachtige bloemen en planten te lopen, maar een tuin dient er tijdens lekker weer ook voor om eens even lekker tot rust te komen. De kans is groot dat jouw tuin al is voorzien van een goede plek om een hapje en een drankje te doen, maar misschien is dit toch nog niet het geval. Om die reden kan het best eens leuk zijn om te kijken naar een overkapping of afdak voor in jouw tuin. Naast dat dit er prachtig en verzorgd uitziet, biedt het ook verschillende voordelen. Denk eens aan de drankjes die je daar kunt doen en denk eens aan de hoeveelheid mensen die je uit kunt nodigen. Stoer en praktisch tegelijkertijd: dat is gaaf!

Toch maar bloemen?

Zoals we je al verteld hebben, is er niks mis met het genieten van jouw planten en bloemen. We willen je er wel even op wijzen dat paarse viooltjes voor jou als man misschien nét niet helemaal de bloemen zijn die jij in jouw tuin moet hebben. Of toch wel? Wanneer jij eens gaat kijken nar zogeheten cortenstaal bloembakken, zie je dat je jouw bloemen kunt houden zonder dat deze er wat feminiene uitzien. Deze bloembakken zorgen voor een stoere uitstraling en maken jouw tuin binnen no time een stuk mannelijker en stoerder dan deze voorheen ooit was!