Interieurtrends

De banken van UrbanSofa

loungebanken

Ga jij verhuizen of is jouw huidige bank nodig aan vervanging toe? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe bank en de mogelijkheden naar de aanschaf hiervan. Voor veel mensen is het rondlopen in meubelzaken een leuke bezigheid. Maar was jij ervan op de hoogte dat er naast een reguliere meubelzaak ook andere mogelijkheden zijn? Onlangs hebben wij de fabrieksverkoop ontdekt en we zijn verkocht. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld terecht bij UrbanSofa. Zij beschikken over een groot assortiment met veel verschillende banken. Wilt u meer weten over de banken van UrbanSofa, lees dan nu deze blog en bekijk het assortiment op hun website!

Assortiment van UrbanSofa

In het assortiment van UrbanSofa bevinden zich verschillende soorten banken. Dat kan verschillen van UrbanSofa loungebanken tot aan UrbanSofa hoekbanken, maar ook 2-zits banken en andere formaten. Daarbij kunt u hier ook terecht voor verschillende stoelen, zoals fauteuils en eetkamerstoelen. Alle producten zijn met de hand geproduceerd in de fabriek, dus er is sprake van echt vakmanschap. Deze banken van UrbanSofa kunt u zelf samenstellen, omdat u een soort bank kunt uitkiezen met daarbij een soort bekleding. Dit is een stuk stof in een bepaalde kleur, maar kan ook leder zijn. Na het bestellen van de bank, wordt er gestart met het produceren van uw droombank!

Meer weten over UrbanSofa

De producten van UrbanSofa worden persoonlijk voor u gemaakt, door de eigen keuze in bekleding en samenstelling. De producten worden vervaardigd met de hand en zijn van Europese kwaliteit. De banken die u bestelt bij UrbanSofa komen dus rechtstreeks uit de fabriek. De kosten van het leveringsproces liggen erg laag, omdat de banken rechtstreeks worden geleverd. Er wordt dus geen gebruik gemaakt van de tussenschakels. Hier kunt u als consument dus van profiteren en u heeft dus voor een lage prijs een loungebank van hele goede kwaliteit. Bij UrbanSofa houden ze rekening met het milieu, maar ook met de mens. De fabriek wordt bijvoorbeeld warm gehouden met het eigen afval.

Wat merk ik hiervan?

Naast dat je bij het aanschaffen van een nieuwe bankstel via fabrieksverkoop flink bespaart op de kosten, verandert er voor jou als consument verder eigenlijk niets. Het gehele logistieke traject vindt namelijk achter de schermen plaats. Voor service en garantie ben je gewaarborgd door de meubelwinkel waar jij je Urbansofa bank hebt uitgekozen. Een ander bijkomend voordeel is dat fabrieksverkoop ook de levertijd verkort, dit komt doordat de externe schakels binnen het logistieke traject worden uitgeschakeld. Alleen maar voordelen voor jou als consument dus, ideaal!

Vragen voor UrbanSofa

Heeft u een aantal vragen over UrbanSofa of over een specifiek product? Bekijk dan nu hun website. Zij hebben per sofa veel informatie online staan, waar u dus het een en ander over kan lezen. Heeft u daarna toch nog wat vragen, dan kunt u contact met ze opnemen per telefoon of email. De specialisten van UrbanSofa zullen u dan te woord staan en u voorzien van advies. Mocht u graag de banken van UrbanSofa even in het echt willen bewonderen, dan kunt u een van de dichtstbijzijnde verkooppunten opzoeken.