Interieurtrends Tips

Breng de juiste verlichting aan in huis door het toepassen van ledstrips

led strips

Je bent de afgelopen maanden genoeg thuis geweest om eens goed na te denken over de belichting in je woning. De zomer zit er alweer bijna op en de dagen beginnen alweer merkbaar korter te worden. Je kunt nu nog lekker in de tuin zitten ’s avonds, maar dat is over een paar weken ook weer voorbij en dan moet je weer naar binnen, de duisternis in. 

Eerder dit jaar was het je opgevallen dat je woning best donker was. Je dacht het probleem op te kunnen lossen met een nieuwe lamp, en ondanks het feit dat die een bepaald gedeelte van de woonkamer goed belichte, was toch niet het meest grote succes. Vandaar dat je de afgelopen weken al een beetje bent gaan nadenken over wat je allemaal zou kunnen doen om wat extra licht in je huis te krijgen. 

Met ledstrips kun je je woning stijlvol uitlichten

Zodoende dat je besloten hebt om het erop te wagen en wil je ledstrips kopen. Bij vrienden in huis had je reeds gezien hoe zij de ledstrips toepassen om op een stijlvolle manier de belichting aan te passen. Het zag er bijzonder mooi uit, hoe ze door de plaatsing van ledstrips verschillende plekken in huis heel subtiel konden belichten. En ook in de tuin hadden zij op een subtiele manier verlichting aangebracht door middel van de ledstrips.

Ledstrips zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende soorten wit, zodat je zelf kunt kiezen of je voor daglicht wit of warm wit gaat. Ook zijn er de kleurvarianten beschikbaar. De installatie van de ledstrips is makkelijk en kan binnen een handomdraai gebeuren. De ledstrips zijn eenvoudig op maat te knippen, kunnen perfect gedimd worden en er zijn bovendien waterdichte varianten voor toepassingen in de tuin. 

Ledstrips zijn ook te gebruiken als hoofdverlichting. 

Er zijn 24 Volt strips verkrijgbaar, die je probleemloos kunt gebruiken voor de hoofdverlichting van je woning. Ze hebben namelijk een hoge lichtopbrengst. De 12 Volt strips zijn het beste te gebruiken voor mooie accent- of sfeerverlichting. Om ervoor te zorgen dat je ledstrips langer meegaan, kun je ook kiezen voor een ledstrip profiel. Daarmee verzeker je jezelf ook nog eens van een strakke en nette afwerking.