Tips

De 5 beste speakers voor iedere kamer

de beste all-round speakers

Liedjes meezingen onder de douche, wakker worden met de radio of een complete soundbar in de woonkamer? Speakers zijn ontzettend belangrijk in het huis van iedere muziekliefhebber. Wij zochten de beste speakers voor jou uit. Voor ieder wat wils!

Zingen in de badkamer

Een speaker in de badkamer, zodat jij tijdens het douchen iedereen kan laten horen hoe goed jij kunt zingen? Kies dan voor een vochtbestendige variant. De Sonos One is te bedienen via Google Assistent en gemakkelijk te verbinden met je eigen wifi-netwerk. Het waterdichte design leent zicht perfect voor in de badkamer. Je kunt hierop muziek streamen via jouw favoriete kanalen en het apparaat bedienen met je eigen stem. Hartstikke handig, want zo hoef je niet met je natte vingers de knopjes aan te raken. Deze speaker is ook ideaal voor in de tuin, zelfs als het buiten een beetje vochtig is. Ook handig voor tijdens een tuinfeestje, als iemand er per ongeluk bier overheen gooit, is er niets aan de hand! 

Retro speakers 

Ouderwets genieten van je favoriete muziek? Dat doe je natuurlijk met een traditionele speaker. Dit exemplaar van Edifier ziet er niet alleen hartstikke retro uit, maar hij doet ook nog eens heel goed z’n werk. Voor een kleine prijs heb je fantastisch geluid, met een rijke bas. De afstandsbediening zorgt ervoor dat je de muziek van een afstandje kunt bedienen. 

Belkin SoundForm™ Elite hifi-luidspreker via Bol.com

Multi-room audiobeleving 

Wil jij een multi-room audiobeleving? Dat kan met de Belkin Soundform. Deze kleine box zorgt voor een kamervullend geluid én is in staat om muziek in meerdere kamers tegelijk af te spelen. Als je meerdere exemplaren koopt, kun je die namelijk allemaal aan elkaar koppelen. Ook handig: deze speaker is te bedienen met Alexa Assistent. 

Jamo S 801 120W luidspreker via Bol.com

Muziek om mee wakker te worden 

Geen irritante wekker meer, maar wakker worden met je favoriete radiozender. Dat kan gewoon, met een draagbare wekkerradio naast je bed. Dit model van Philips heeft een lichte, houten behuizing en een fijne luidspreker. Ook ideaal voor in de keuken, want op deze radio kun je een keukentimer instellen. Zo kun je koken en muziek luisteren tegelijkertijd!

Philips R5505/10 Draagbare Radio via Bol.com

Bioscoopervaring in huis

Creëer een geweldig geluid met een soundbar. Die sluit je aan op je televisie voor de ultieme bioscoopervaring. De Sonos Beam is te bedienen via Google Assistent en zorgt voor diep en glashelder geluid. Dankzij het compacte ontwerp past die in bijna iedere woonkamer, ook als je beperkt ruimte hebt.

Sonos Beam – Soundbar – Zwart via Bol.com