Badkamer

Tijdens je jaarlijkse renovatieproject is dit keer de badkamer aan de beurt

Ieder jaar ga je opnieuw aan de slag met een onderdeel van je huis. Met upgrades en renovaties probeer je dan iedere keer een gedeelte van je woning uit te breiden, te moderniseren en meer comfortabel te maken in gebruik. De leefbaarheid van je woning vergroten is je voornaamste doel en met een jaarlijks plan kun je iedere keer weer gepassioneerd aan de slag om een project te realiseren. 

In de afgelopen jaren ben je vooral op de onder verdieping in de weer geweest. Zo is de  keuken vorig jaar volledig vernieuwd. Er is nieuw rustiek meubilair in gekomen, je hebt een mooie Portugese tegelvloer gelegd en een kookeiland met inductiekookplaat zijn de kers op de taart geworden. Met speciale spotjes heb je ook de verlichting onder handen genomen en heel mooi de verschillende hoeken van de keuken uitgelicht. Het resultaat mag er wezen en je bent echt tevreden over hoe het keukenproject uit de bus is gekomen. 

In de voorgaande jaren heb je daarnaast een keer de tuin volledig vernieuwd en een riante zithoek achterin aangelegd. Je hebt toen ook een tuin overkapping aan je huis laten bevestigen, zodat je nog vaker buiten kunt genieten vanaf die prille lentedagen tot aan die zwoele zomeravonden en de uiteindelijk heerlijk ruikende herfst namiddagen. Ook je woonkamer is reeds aan de beurt gekomen en behoort met een mooie eikenhouten vloer en comfortabel design meubilair nog steeds tot een van je favoriete ruimtes in huis. 

Deze renovatie wordt het eerste project dat je op de bovenverdieping doet

Over twee weken ga je, na maanden van zorgvuldig plannen, eindelijk beginnen met de renovatie van je badkamer. Dit is de eerste ruimte op de bovenverdieping van je huis waar je echt mee aan de slag gaat en het staat hoog op je verlanglijst om er iets heel bijzonders van te maken. Je wilt je huidige badkamer een volledige make over geven, zodat je badkamer straks als alles klaar is, niet meer als de oude te herkennen is. Het is de bedoeling om je badkamer van de allerlaatste snufjes te voorzien, een compleet andere kleur te geven, de verlichting aan te passen en een dakraam aan te brengen voor extra licht en ventilatie. 

Als onderdeel van de vernieuwing wil je bijvoorbeeld een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming aanleggen. Als toepassing van luxe extra’s in de badkamer, wil je daarnaast zowel een bidet als een handdoek radiator laten installeren. Het scheiden en creëren van zowel een comfortabel ligbad en fijne en gemakkelijke inloopdouche is daarnaast een van de pijlpunten van deze badkamer campagne. 

Je kunt niet wachten tot de aannemer straks de eerste stap over de vloer zet. Zelf wil je ook de nodige bijdragen leveren, want je bent een klusjesman in hart en nieren. Maar het groffe werk kun je het beste laten uitvoeren door de vakmensen. De speciale details en het overzien van specifieke werkzaamheden zijn in dit geval de taken waar je zelf mee aan de slag gaat, om er zeker van te zijn dat project badkamer tot in de fijnste details wordt uitgevoerd.