Interieurtrends

Breng kleur in je leven en geef toe aan je creatieve ingevingen met Sikkens

sikkens kleuren

Eens in de zoveel tijd breken er chaotische, doch creatieve periodes aan in je leven. Van het een op het andere moment wordt je geobsedeerd door iets en je zult geen rust vinden totdat je het doel bereikt hebt. Het is als een soort nevel die voor je ogen blijft hangen en je slechts laat focussen op een ding: het verwezenlijken van een kunstzinnige ingeving. 

Het begon reeds op jonge leeftijd. Je weet je nog goed de eerste keer te herinneren dat je zo’n plotseling creatief moment beleefde en op 5-jarige leeftijd je moeder beleefd vroeg om een hele doos vol kleurpotloden. Enthousiast bracht je moeder je een berg verschillende potloden en vellen papier, waarna je jezelf terug trok op je slaapkamer, waar je meer geïnspireerd was. 

Creatief met kleur zijn is al sinds je jeugd meer dan een passie

Je weet je nog als de dag van gisteren het moment te herinneren dat je moeder uren later je kamer binnen kwam om te kijken hoe het je was vergaan. Haar mond viel open van verbazing toen ze zag wat je gedurende de hele dag had aangericht. De vloer lag vol met restjes potlood en twee muren waren vol gekrast met kindertekeningen. 

Inmiddels ben je de dertig ruim voorbij en blijven dit soort momenten opspelen. Juist nu is er weer zo’n periode aangebroken. Je zal hoe dan ook je huis van nieuwe kleuren voorzien. Toen je een paar jaar geleden dit huis kocht, had je zelf de keuze gemaakt voor gebroken wit voor alle kamers. En nu was het moment daar om er korte metten mee te maken. 

Sikkens is de ideale verfpartner om je dromen te verwezenlijken

Als ideale partner kwam je onverhoopt Sikkens Kleuren tegen, de perfecte verf waarmee jij je de komende tijd creatief wilt gaan uitleven. Allerlei soorten kleuren zijn leverbaar en daarnaast zijn er ook nog eens verschillende typen verf te verkrijgen. Je kunt bij Sikkens terecht voor speciale verf voor binnen en voor buiten. Je kunt kiezen van spiegel glimmend tot hoogglans en van mat en super dekkend tot de gewone basis muurverf. 

Als bijkomend voordeel heb je inmiddels al ontdekt dat je ook probleemloos online kunt bestellen. Dan wordt je verf binnen no time thuis bezorgd en hoef je niet langer de deur uit en je werk te onderbreken. Nee, de komende weken worden een bijzondere periode waarin jij je ongestoord kunt richten op het realiseren van je laatste kunstzinnige hersenspinsels.