Keuken

Composiet (werk)bladen, altijd perfect op maat!

Een composiet werkblad van COMPOSIETvakman.be; Altijd op maat gemaakt & eenvoudig & voordelig online te bestellen! In uw zoektocht naar een speciaal composiet ‘bovenblad’ voor een uniek meubelstuk, is de kans groot dat u bij ons slaagt. 

Blad (marmercomposiet) VS werkblad (kwartscomposiet)

Wordt een bovenblad niet of nauwelijks belast & gebruikt, dan adviseren wij u om te kiezen voor een blad van marmercomposiet. Gaat de toepassing wel actief gebruikt en/of belast worden, dan adviseren wij om te kiezen voor een werkblad van kwartscomposiet. Om dit met een specifiek voorbeeld toe te lichten: Voor een voordelig tablet voor uw TV-meubel – puur ter verfraaiing – is een blad van marmercomposiet een prima optie. Bent u op zoek naar een kwalitatief product voor uw keukenbarretje, dan adviseren wij om te kiezen voor een werkblad van kwartscomposiet. 

Wat ook het beste bij uw wensen past, wij hebben wat u zoekt! Selecteer de gewenste composiet soort, kies de juiste kleur, vul de maten in, kies de gewenste afwerking & rond uw bestelling eenvoudig af. Houd er rekening mee dat composietsteen niet dragend is en altijd op een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) ondergrond toepast moeten worden. 

Maatwerk in eigen beheer. 

Composietsteen wordt bij ons altijd op maat vervaardigd, of u nu kiest voor een vensterbank, (werk)blad, of een dorpel bij COMPOSIETvakman.be! Met een unieke collectie composiet, is de kans groot dat u een kleur(tint) vindt die bij uw wensen past. Op de productpagina kunt u kiezen voor de meest populaire breedtematen, of een breedte op maat. Vervolgens kunt u de lengte invullen. Naast de afmeting kunt u kiezen uit diverse zaagsnedes & afwerkingen van de zijkanten. De prijs wordt vervolgens direct berekend & vertoond, wel zo prettig!